Naam
Email
Review Titel
Rating
U review

Vakkundig

★★★★★
5 5 1
Na stormschade bleek het dak aan vervanging toe. De opdracht werd conform offerte vakkundig en op korte termijn uitgevoerd. Ik kan ze daarom aanbevelen.

Dakraam vervangen

★★★★★
5 5 1
Oude kapotte dakraam snel vervangen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel het kapotte raam vervangen door een nieuw velux raam. Vakkundig en snel.

Dakraam vernieuwd

★★★★★
5 5 1
Snel een offerte gekregen, dakraam snel vervangen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service.

Dakgoot vervangen

★★★★★
5 5 1
Dakgoot snel vervangen. Prijs/kwalilteit prima in orde. Fijne mensen om over de vloer te hebben. Wij zijn zeer tevreden.

Dakraam

★★★★★
5 5 1
Zeer snel en heel professioneel geholpen bij het reviseren van het dakraamkozijn.

Dakraam

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mail. Goede voorlichting en uiteindelijk zeer goed werk afgeleverd dus zeer tevreden. Jos

Dakraam

★★★★★
5 5 1
Snelle reactie op mail. Goede voorlichting en uiteindelijk zeer goed werk afgeleverd dus zeer tevreden. Jos

Plat dak gered

★★★★★
5 5 1
Zorgvuldig werk, goed materiaal, prijs/kwaliteit goed en werk uitgevoerd conform afspraken.

Dakgoten vernieuwd

★★★★★
5 5 1
Met het vervangen van de platte zinken dakgoten en het vervangen van de loden strip van het platdak zijn wij zeer goed geholpen, Goede prijs en nette afwerking. Vakmensen met een goede instelling. Zeer correct.

Super kwaliteit geleverd

★★★★★
5 5 1
Goede en vriendelijke service. Werken conform afspraak en de prijs/kwaliteit is goed

afwerken pannendak

★★★★★
5 5 1
Zijn door fa. Kooistra op een fantastische wijze uit de brand geholpen, nadat een "collega" dakdekker de fa. Garant Dak Susteren i.c. de heer Paul Hover zijn contractuele verplichtingen niet nakwam en ons 6 weken liet wachten met een afgeruimd dak waar maar geen pannen op kwamen. In overleg met onze juridisch adviseur het contract laten beeindigen en op de site Dakdekkersofferte een noodkreet geplaatst om hulp die door de fa. Kooistra is opgepakt en in goed overleg in 1 week tijd ons een nieuw dak leverden van uitstekende kwaliteit en vanuit een goed vakmanschap. Chapeau voor deze firma en door ons warm wordt aanbevolen.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Plat dak laten isoleren 10 cm. Alles laten verhogen en nieuw dak.Zeer goed vakwerk en gemaakt met 1e klas kwaliteits producten

am. Gulikers

★★★★★
5 5 1
Plat dak laten isoleren en daarom dus 10 cm laten ophogen. Prima werk. Ook gebruik van 1e kwaliteit materialen. Echt een aanrader

Fam Gulikers

★★★★★
5 5 1
Zerr goed vakwerk. Platdak geïsoleerd en 10 opgehoogd. Alles geweldig aangepast. Mooi afgewerkt met Plastisol platen. Alles 1e kwaliteit materialen . Echt een aanrader.

Super bedrijf!

★★★★★
5 5 1
Het team van Kooistra heeft prima werk geleverd, plat dak en schoorsteen vernieuwen. Snel, netjes en zeer vakkundig. Houden zich aan afspraken, komen op tijd, leveren heel goed werk en laten alles keurig netjes achter????????. Zéker aan te raden!! Bedankt!

Absolute aanrader

★★★★★
5 5 1
Kooistra Dakwerken heeft het dak van onze woning voorzien van een nieuw pannendak en is een absolute aanrader vanwege de volgende redenen: - Afspraak is afspraak!! Alle afspraken worden nagekomen, van de eerste inspectie, het aanleveren van de (overzichtelijke en gespecificeerde) offerte tot en met de laatste inspectie en factuur. - Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. - Het werk dat geleverd wordt is absoluut vakwerk, indien ik nu naar de afwerking van andere daken kijk zie ik pas hoe kwalitatief hoogwaardig het resultaat van de firma Kooistra Dakwerken is. - Binnen dit bedrijf heeft men passie voor het werk en is men pas tevreden wanneer de opdrachtgever het is. Er wordt liever minder winst gemaakt dan dat een klant niet 100% tevreden is. - Er wordt tegen een zeer scherp tarief gewerkt. Conclusie: Het kan niet beter op het gebied van prijs kwaliteit!

Dakherstel

★★★★★
5 5 1
Wat voor ons aan deze hoge rating ten grondslag ligt zijn de volgende aspecten: Het werk is goed uitgevoerd met gebruik van kwalitatief goed materiaal; Prijs-kwaliteitverhouding is goed; Afspraken in termijnen en financien worden strikt nagekomen; Er werd regelmatig en goed ruggespraak gehouden met ons als opdrachtgever. Al met al levert bovenstaande een basis voor een goede vertrouwensrelatie.

Vervanging dakgoot en oplosing lekkage schoorsteen

★★★★★
5 5 1
Met het vervangen van de zinken dakgoot en het oplossen voor de lekkage aan de schoorsteen zijn wij zeer goed geholpen. Tevens zijn wij erg tevreden met de oplossing voor de ventilatie op zolder. Klant vriendelijk, vakbekwaam en goede service. Bedankt!

Verwijderen schoorstenen en vernieuwen nok

★★★★★
5 5 1
Na een hevige storm lekte er behoorlijk wat water langs de schoorsteen. Kooistra gebeld en die kwam dezelfde dag nog kijken. Na een noodreparatie (lood was opgewaaid) een duidelijk advies over de situatie en wat de opties waren. Korte termijn oplossing was de schoorstenen opnieuw voegen en nieuw lood plaatsen. Aangezien de schoorstenen niet meer in gebruik waren, hebben we besloten om deze te verwijderen. Kooistra stuurde dezelfde dag nog de offerte door en een planning voor aanvang werkzaamheden. Binnen enkele dagen werden de schoorstenen gesloopt en een nieuwe nok gelegd. Tevens werd het dakraampje vervangen. De communicatie over en weer was naar tevredenheid en telkens duidelijk. Kooistra denkt met de klant mee en verleent net dat stukje extra service en werkt tegen scherpe tarieven. Wij kunnen Kooistra aan iedereen aanraden.

Eerlijk, snel, goede kwaliteit en prijs

★★★★★
5 5 1
Erik heeft ons perfect en snel geholpen bij een acute daklekkage; eerlijke inventarisatie van het probleem, snel ter plekke toen de nood hoog was en nette prijs geteld. Bovendien een aardige kerel. Zeker aan te bevelen!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Deze dakdekker is zeker de moeite waard om eens te vragen voor een offerte van een platdak. Hij heeft bij ons het platdak gemaakt nog mooier dan voorheen. Dhr heeft goed en en alles netjes afgewerkt. En ziet er ook super uit net een ballroom. Dhr is zeker aan te bevelen voor u daken!! Verder veel succes!!!! Groetjes.... Fam Smeets.