dakdekker

Dakdekker Heerlen

U zoekt een dakdekker in Heerlen. Dan bent u bij Kooistra Dakwerk aan juiste adres. Onze dakdekkers bieden een compleet pakket aan dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie en nieuwe dakbedekking. Wij kunnen u van dienst zijn met bijna elk type dakbedekking, van dakpannen tot bitumen daken. Onze dakdekkers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar!

Wij lossen uw lekkage in Heerlen op!

Heeft uw lekkage aan uw dak of zijn er dakpannen verschoven? Het is dan verstandig dit zo snel mogelijk te laten repareren of terug te laten leggen, anders kan dit grote gevolgen hebben. U zit namelijk niet op grote reparatie aan u dak te wachten. Daarom dat Kooistra Dakwerken dag en nacht voor je klaar staat als gaat om dakwerkzaamheden.

Om dak problemen in de toekomst te voorkomen raden wij u aan om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren. Hierbij wordt een analyse van uw dak gemaakt. Er wordt gekeken hoe oud de dakbedekking is, in welke staat deze verkeert en of er eventueel een dakreparatie nodig is. Dan voorkomt u ook grote reparatie. Daarom is het belangrijk dat de dakbedekking in uitstekende conditie verkeert.

Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Op veel materialen zit zelfs 10 jaar garantie.

In het geval van een daklekkage raden wij aan om direct in contact te komen met ons, wij staan 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen. Bel dan meteen met 06-48884075.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Kooistra Dakwerken?

Op de homepagina kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen na de aanvraag van de offerte contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen neem dan ook gerust contact met ons op via info@kooistra-dakwerk.nl of heeft u met spoed een dakdekker nodig bel met: 06-48884075. Dakdekker heerlen.

Dakdekker heerlen

Partners van Kooistra dakwerken.