Maak gebruik van onze spoedservice!

We begrijpen dat er niets vervelender is dan een lekkage te ontdekken in uw eigen huis. Dit wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben en dat is dan ook de reden dat wij met onze 24 uurs-spoedservice kwamen. Voornamelijk in de winter & herfst periode kan het veel gaan regenen. Een daklekkage komt dan helemaal niet goed uit. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur bij u aan huis te zijn. Zodra wij de lekkage aan uw dak hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een offerte. Na een akkoord over de prijs zullen wij direct aan de slag kunnen en verhelpen wij uw lekkage.

Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden. Kortom wij doen wat u wenst van ons en een recensie zouden wij top vinden als bedankje! We luisteren te allen tijde naar uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk verwerken tijdens de reparatie van uw dak of lekkage.

Een 24/7 spoedservice speciaal voor dak lekkage’s!

Wij begrijpen het als geen ander hoe vervelend een daklekkage is. Daarom zullen wij ervoor zorgen om al binnen 24 uur bij u zijn! Zodra wij het dak lekkage hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een prijs opgaaf en na een akkoord daarvan kunnen wij direct aan de slag.