Om de levensduur van een dak te verlengen, is het zinvol om een dakinspectie te laten uitvoeren. Met dakinspectie en -onderhoud voorkomt u sneller een daklekkage. Een dakinspectie toont aan of er gebreken zijn of onderhoud moet uitgevoerd worden. Ons dakinspectie rapport geeft u een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn voor uw dak. Zo weet u direct waar u aan toe bent! Kleine gebreken aan het dak kunnen leiden tot grote lekkages, en dus hogere kosten. Wij adviseren al onze klanten om jaarlijks een dak inspectie uit te laten voeren. Neem voor meer informatie contact met ons op of bel met 06-48884075.

Heeft u een daklekkage omgeving maastricht?

Niets is vervelender dan een lekkend dak! Maar bij kooistra dakwerk bent u aan het goeie adres. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het dak weer lekkage vrij te maken. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste apparatuur tijdens bijvoorbeeld het opsporen van daklekkage op uw pannendak. Hierdoor kunnen we de oorzaak van daklekkage snel vinden en het probleem een stuk sneller oplossen.

Wij leveren kwaliteitswerk tegen zeer scherpe prijzen. En vergeet niet voorkomen is altijd beter dan verhelpen. Om ongemakken in de toekomst te voorkomen raden wij je dan ook aan je dakinspectie regelmatig te laten uitvoeren door een van onze medewerkers.

Dus wacht niet te lang met daklekkage en neem contact met ons op via tel: 06-48884075 of email: info@kooistra-dakwerk.nl.

Kooistra dakwerk staat 24/7 voor je klaar.