Daklekkage,lekkage, kooistra,

Veel onderhoud aan de daken vindt plaats in het najaar of in de winter. De weersomstandigheden zijn in deze periodes anders dan in de lente en zomer en dat betekent dat materialen op het dak anders reageren. Wanneer er zich een lekkage aan je dak voordoet, wacht dan niet te lang met de reparatie hiervan. Hoe langer je de lekkage laat zitten, hoe eerder de mogelijkheid bestaat dat het dak echt gaat verrotten en de reparatie meer gaat kosten. Gelukkig kunt je altijd een snel een telefoontje of email sturen naar kooistra dakwerken en wij lossen de lekkage snel voor je op. Onze vakkundige dakdekkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om uw lekkage snel voor je op te lossen bereikbaar op 06-48884075 of stuur ons een email info@kooistra-dakwerk.nl.

Daklekkage,lekkage, kooistra,

Wist u trouwens door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij Kooistra dakwerk, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met u bepalen.

Wilt u meer weten over ons onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op zodat wij u alles kunnen uitleggen en toelichten.

Zo bent u met een onderhoudscontract verzekerd dat u dak aanzienlijk in levensduur verlengd.

Het kan zijn dat u na het bekijken van onze website nog met een aantal vragen zit. Wij staan u graag te woord om deze vragen te beantwoorden. info@kooistra-dakwerk.nl.

Kooistra dakwerken is in het uitvoeren van dakwerk in de
breedste zin van het woord, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer nieuws lezen